Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin

Термопресуван полиетилен во табли A500 NMW HDPE
Добри Механички својства, добри прозлигувачки карактеристики
Добри карактеристики при звучна изолација
Отпорен на гребење и режење
Отпорност на киселини
Хигиенска безопасност
Губење на апсорбирање на вода

Повеќе...