office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

Геко е трговска фирма специјализирана за продажба на материјали, машини и опрема за рекламната индустрија. Основана е во 2002 год. и набрзо станува лидер во дистрибуцијата и снабдувањето со материјали во рекламната индустрија на Македонскиот пазар. Седиштето и магацинот на фирмата е во Скопје. Како главна предност на ГЕКО се пред се квалитетните материјали од нај познатите и нај реномираните произведители на вакви материјали во светот, кои се синоним за квалитет и долга традиција, како што се Evonik Rohm Degussa, Mactac, Ongropack, Mimaki, Triangle, Etem… итн, а за повеќето од нив Геко е и официјален дилер.