office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

FOAMALITE ® X-Press е пена лесна и едноставна за употреба. Нејзината бела , нежна и единствена површина ја прави идеален избор за остварување на извонредни резултати во печатењето. Поради степенот на белина, FOAMALITE ® X-Press обезбедува многу висока прецизност на бои.

Повеќе...