office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

FOAMALITE ® X-Press е пена лесна и едноставна за употреба. Нејзината бела , нежна и единствена површина ја прави идеален избор за остварување на извонредни резултати во печатењето. Поради степенот на белина, FOAMALITE ® X-Press обезбедува многу висока прецизност на бои.

FOAMALITE ® X-Press има конзистентност и униформност на микро површината, која е специјално дизајнирана за одлична употреба на УВ бои.

Благодарејќи на добро димензионираната стабилност, FOAMALITE ® X -Press е погоден за рамни апликации.

Заштитен филм на едната страна.

Апликации: Печатени панели, Краткорочни и среднорочни рекламни кампањи, индикации, идеална основа за ламинација, флат апликации.

Предности: нежно бела површина за одлични резултати во печатењето, оптимално за мастила и трајност на бои, добра димензиона точност на листови, погоден за рамни апликации, степен на запаливост по стандардите EN 13501-1.

Боја: бела.
Густина: 500 грама/квадратен метар

Можни димении на табли: 2050 * 3050 mm, 1560 * 3050 mm, 1220 * 2440 mm, 1220 * 3050 mm