Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin

 

 

 

М 272/3,2

 

 

Полиестерна мрежа, премачкана со ПВЦ слој, наменета за дигитално печатење на билборди.
Без бодлога.
Боја: Бела Мат
Тежина: 270 гр/м2.
Димензии:
Стандардна ролна 3,2 м х 50 м.