Fax: +389 2 5114 275;
+389 2 5114 276

Telephone: +389 2 3177 715; +389 2 3230 453
office@geko.com.mk

facebook_page_plugin

Магнетна фолија обложена со ПВЦ мономерна фолија.
Специјално дизајнирани за директно печатење на дигитални печатари. Малата тежина по кадратен метар е предност која му овозможува на принтерот нормално да ја повлекува ролната. Тежината е само 20кг по ролна.

Повеќе...