office@geko.com.mk
info@geko.com.mk

+389 2 3177 715
+389 2 3230 453

facebook_page_plugin

FOAM-X ® - Профитабилен квалитет на производот со високи перформанси
FOAM-X ® е лесен панел со јадро од полиуретанска пена обложено со повеќеслојна хартија од двете страни.
FOAM-X® е погодна за внатрешна употреба. Материјалот обезбедува идеален сооднос - тежина - стабилност и може да се обработи многу лесно, дури и со рачен алат.

FOAM - X ® е особено погоден за

 • Висечки знаци
 • POS / POP апликации
 • изложбени витрини
 • Подлога и рамкли за фотографии
 • Моделирање
 • Декорација на слики и рамки


Посебни карактериситки на FOAM-X ® 

 • Лесна и стабилна
 • Лесно се сече
 • Особено погодна за штампа
 • Лесно за ламинирање
 • Одлична стабилност
 • Достапна во црна и бела боја


Посебни карактеристики на јадрото

 • Одлична цврстина и добро димензионирана стабилност
 • Високо ниво на отпорност на топлина (100 ° C за долготрајно 160 ° C краткотрајно)
 • Лесна примена на растворувач на база на боја и лепак
 • Лесно се сече без крзави ивици
 • Големина:1016 x 1524 mm